"Door onze ervaring weten wij perfect hoe in te spelen op de noden van elke klant."

Stef Van Erck, zaakvoerder

Aktua Invest projectontwikkeling

Aktua Invest is een overkoepelende benaming voor de vennootschappen GL-INVEST nv, VROUWEVLIET Invest nv en B.P.N. nv.

De groep vindt zijn oorsprong eind jaren negentig wanneer Karl Lanslots na een lange loopbaan als vastgoedverantwoordelijke bij een grote supermarktketen besluit om tesamen met Ghislain Lenaers GL-INVEST nv op te richten.

Aanvankelijk lag de focus op het ontwikkelen van gebouwen voor de retailsector. Vele grote winkelketens behoren tot het vaste klantenbestand van Aktua Invest.

De opvolging is verzekerd wanneer enkele jaren na de oprichting Stef Van Erck het team komt versterken. De groei blijkt niet te stoppen en na het nodige succes bij het ontwikkelen van volledige bedrijvenparken, heeft de groep door de jaren heen ook ruime ervaring binnen het residentiële vastgoed.

Referentieprojecten

Hier kan u een overzicht terugvinden van enkele van onze ‘paradepaardjes’ – projecten waar we oprecht fier op zijn en graag met u delen!

Ons team

De fakkel van het dagelijks bestuur werd enkele jaren terug door Karl Lanslots overgedragen aan Stef Van Erck.
Vandaag de dag leidt Stef Aktua Invest met behulp van een vierkoppig team van vakbekwame medewerkers;

Claudia

Claudia Verschaeren

Office Manager
Karen

Karen Simons

Administratief medewerker
Sebastiaan

Sebastiaan De Bruyn

Project Manager
Stef

Stef Van Erck

Zaakvoerder / Projectmanager

Kom jij bij ons team?

Al onze medewerkers zijn gepassioneerd door hun vak en zetten zich dagdagelijks in om zichzelf, hun collega’s en de onderneming te laten excelleren. Dit zorgt er automatisch voor dat al onze klanten en partners zich gewaardeerd voelen en kunnen meespreken over de professionaliteit van Aktua Invest in al zijn geledingen.

Wil jij ook graag bijdragen aan ons succes? Wil jij één van de drijvende krachten worden achter de realisatie van één van onze vastgoedprojecten? Bekijk dan zeker even onderstaande vacature(s) en overtuig ons van jouw meerwaarde voor Aktua Invest! Wij kijken er alvast naar uit!

Ga voor een uitdagende en boeiende job binnen een dynamisch en groeiend bedrijf